P-Direkt kan met u meekijken op uw computerscherm

Wij zijn continu op zoek naar verbeteringen in de dienstverlening. Maakt u als rijksambtenaar gebruik van het P-Direktportaal en belt u ons met een vraag hierover? Dan kunnen medewerkers van ons contactcenter met u meekijken op uw computerscherm, als uw organisatie gebruikmaakt van Lync. U moet hier natuurlijk wel toestemming voor geven.

P-Direkt kan met u meekijken op uw scherm

Gebruik van Lync (Skype voor bedrijven)
Als u bent ingelogd op uw werkaccount (Digitale Werkplek Rijksdienst) kunnen wij u via de meekijkfunctie in Lync direct vertellen waar u in het P-Direktportaal bepaalde gegevens kunt vinden. Ook kunnen wij u helpen met het invullen van een formulier in het P-Direktportaal.

Meer informatie hierover leest u in Hulp nodig? P-Direkt kan met u meekijken op uw scherm.

Let op! Maakt uw organisatie geen gebruik van Lync? Dan kan P-Direkt op dit moment helaas niet met u meekijken. Ook als uw organisatie nog niet is aangeslotenm op de dienstverlening van SSC-ICT, wordt de meekijkfunctie via lync niet ondersteund.

Stel uw vraag aan P-Direkt
Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons contactcenter. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 088 - 020 08 00 of stuur een e-mail naar contactcenter@p-direkt.nl.

Volg ons ook op LinkedIn!