Flexibel werken met P-Direkt

Werkt u bij het Rijk en wilt u uw personeelszaken regelen waar en wanneer u dat wilt? Of wilt u uw personeelszaken regelen in uw eigen tijd? Dat kan nu nog eenvoudiger.

Flexibel werken met P-Direkt: Henk in bad

Flexibel werken, ook wel ‘het nieuwe werken’ genoemd, is niet meer weg te denken bij het Rijk. Steeds meer organisatieonderdelen bieden medewerkers de mogelijkheid hun werk te doen op een plek en tijd die hen het beste uitkomt, bijvoorbeeld om werk en zorgtaken te combineren. P-Direkt maakt ook het flexibel regelen van uw personeelszaken eenvoudig.

U kunt ons tot 22.00 uur ’s avonds bellen

Zo kunt u P-Direkt ook buiten kantooruren bellen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is ons contactcenter op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur via 088 - 020 08 00. Dit betekent dat we u ook ’s avonds – buiten kantoortijden – kunnen helpen bij het regelen van uw personeelszaken.

P-Direkt app

Handig en mobiel uw verlofzaken en/of managementstaken regelen via uw eigen zakelijke of privé smartphone? Download dan onze gratis app en ervaar het gemak van veilig en snel uw verlof registreren, inzien en wijzigen. De P-Direkt app is beschikbaar als Android-app en voor iPhone. Kijk voor meer informatie op P-Direkt.nl.

Personeelsinformatie makkelijker toegankelijk

Op het intranet van het Rijk (Rijksportaal Personeel) vindt u informatie over uw arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. Maar waar vindt u deze informatie als u geen toegang heeft tot Rijksportaal? Bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend? Rijksbrede personeelsinformatie kunt u daarom ook raadplegen via deze website op Informatie Rijkspersoneel. Gewoon op internet en in uw eigen tijd.

Let op! Aanvullende personeelsinformatie van uw eigen ministerie is alleen toegankelijk via Rijksportaal Personeel.

Contactcenter

Heeft u een vraag? Het contactcenter van P-Direkt is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 020 08 00. U kunt ook een bericht sturen naar contactcenter@p-direkt.nl.