Flitsbezoek uit Kazachstan

Een delegatie van 5 ambtenaren en een tolk uit Kazachstan bezochten maandag 22 februari bijna twee uur lang P-Direkt. Een van de gasten heeft in 2013 al eerder een werkbezoek afgelegd bij P-Direkt. Op basis van zijn enthousiaste verhalen over hoe wij werken en geld besparen voor het Rijk, werd besloten nogmaals zelf te komen kijken.

Het werkbezoek werd afgetrapt in vloeiend Russisch door een tweetalige collega van P-Direkt. Na een hartelijke welkomstwens (‘Добро пожаловать п-Директ’) en een introducerend praatje was het de beurt aan de directeur en andere collega’s om meer te vertellen over hoe P-Direkt te werk gaat.

Zeer geïnteresseerd

De ambtenaren uit Kazachstan waren zeer geïnteresseerd in hoe wij werken. Er werden veel vragen gesteld over bijvoorbeeld pay-rolling en ons P-Direktportaal. Daarnaast waren ze ook erg benieuwd naar onze cijfers: hoe lukt het ons om met minder personeel elk jaar meer geld te besparen voor het Rijk?

Can we come back?

Het werkbezoek werd afgesloten met een korte rondleiding door het contactcenter. Omdat er vandaag weinig tijd was om alle vragen te stellen, werd besloten om aanstaande woensdag (24 februari) een vervolgbezoek in te plannen. Dus; net als in 2013 was het weer een geslaagde middag!

Werkbezoek Kazachstan