Rijksbrede personeelsinformatie nu ook op p-direkt.nl

Bent u rijksambtenaar en wilt u meer informatie over uw arbeidsvoorwaarden en rechtspositie? Deze informatie is per 1 februari 2016 toegevoegd aan deze site op ‘Informatie rijkspersoneel’.

Via internet toegang tot rijksbrede personeelsinformatie

U kunt uw personeelsinformatie natuurlijk ook lezen via Rijksportaal Personeel (intranet). Alleen, voor toegang tot Rijksportaal moet u ingelogd zijn op uw zakelijke account. Via ‘Informatie rijkspersoneel’ hoeft dit niet en kunt u als u wilt ook in de trein, via het www, meer lezen over bijvoorbeeld IKAP.

Let op! Ministeriespecifieke informatie en de directe links naar het P-Direktportaal worden niet via deze site ontsloten. Dit betekent dat u wel alle informatie over bijvoorbeeld IKAP kunt lezen op deze site, maar dat u een IKAP-aanvraag alleen kunt indienen vanaf uw werkplek.

Nieuwsgierig?

Lees dan verder op ‘Informatie rijkspersoneel

Rijksbrede personeelsinformatie ook op p-direkt.nl