P-Direkt is vanaf nu van 8.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar

Heeft u hulp nodig bij het regelen van uw personeelszaken? Dan kunt u vanaf nu 2015 ook ’s avonds –buiten reguliere kantoortijden– met ons contactcenter bellen.

Sinds 1 september 2015 heeft P-Direkt voor alle klanten haar bereikbaarheid uitgebreid tot 22.00 uur ’s avonds. Dit betekent dat het contactcenter van P-Direkt per dag 5 uur langer bereikbaar is dan voorheen en klanten ook in de avond gelijk kan helpen met vragen rondom personeelszaken en het P-Direktportaal. 

Enkele jaren geleden heeft het Directoraat-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk (DGOBR) de wens uitgesproken dat de shared service organisaties van het ministerie van Binnenlandse Zaken ook in de avonduren bereikbaar zijn voor hun klanten. P-Direkt is aan de slag gegaan om een model te vinden om aan deze wens tegemoet te komen, en met succes.