P-Direkter december 2014

4 keer per jaar versturen we onze nieuwsbrief 'de P-Direkter' om onze gebruikers op te weg helpen in onze dienstverlening.

Hierin vindt de rijksambtenaar handige informatie voor het gebruik van het P-Direktportaal en actuele informatie over de dienstverlening. Ook besteden we in de P-Direkter aandacht aan regelingen en hoe de gebruiker deze vervolgens in het P-Direktportaal kan aanvragen of registreren.

P-Direkter

Inhoud P-Direkter december 2014

De feestdagen staan weer voor de deur | Vakantie-uren meenemen naar 2015 | Eind januari 2015 verwacht: uw jaaropgave | Betaaldata | Contactcenter P-Direkt ook bereikbaar rond de feestdagen | P-Direkt klaar voor 2015 | Rubriek van de lezer: Doorwerken na AOW-leeftijd? | Verbeteren doen we samen: P-Direkt zoekt testgebruikers | Contact met P-Direkt