Nieuw: taken afhandelen met de P-Direkt app

Vanaf nu kan de manager óók op eenvoudige wijze zijn of haar openstaande taken afhandelen met de P-Direkt app.

We blijven deze app continu ontwikkelen en uitbreiden. Zo willen we diverse personeelszaken die u normaal gesproken via het P-Direktportaal regelt beschikbaar maken voor deze app. Op verzoek van veel gebruikers hebben we het nu mogelijk gemaakt om taken af te handelen via de app. Lees hieronder meer.

Ervaar het gemak: handel uw openstaande taken af met de P-Direkt app
In de P-Direkt app ziet u een overzicht van alle openstaande taken die u als manager of vervangend manager moet afhandelen. Dit zijn aanvragen van medewerkers die u moet beoordelen. Ook ziet u een overzicht van alle meldingen over de taken die u moet afhandelen of heeft afgehandeld.

Welke taken kunt u in de P-Direkt app afhandelen?
In de P-Direkt app kunt u zes soorten taken afhandelen:

  • Wijziging/verwijderen verlof
  • Ouderschapsverlof
  • Correctie verlofsaldo
  • Buitengewoon verlof
  • Declaratie overwerk
  • Declaratie bereikbaarheid/beschikbaarheid

Let op: U kunt niet alle openstaande taken in de P-Direkt app afhandelen. Wilt u de overige openstaande taken afhandelen? Ga dan naar 'Taken en meldingen' in het P-Direktportaal.

Voor wie is de app beschikbaar?
Momenteel is het mogelijk om als medewerker van BZK, EZ, I&M en SZW gebruik te maken van de app.
Eind week 48 zullen ook medewerkers van VWS, BZ, OCW, AZ, KdK en HCvS hun verlofzaken kunnen regelen via de app. In december is VenJ aan de beurt. U krijgt een e-mail zodra u geautoriseerd bent om gebruik te maken van de app.

Heeft u de P-Direkt app nog niet gedownload?
Download de P-Direkt app dan nu in de App Store (Iphone) of de Google Play Store (Android). Na het downloaden van de P-Direkt app, meldt u zich eenmalig aan om de app te activeren. Dit doet u door op uw werkplek naar het P-Direktportaal te gaan. Daar vindt u onder ‘Mijn gegevens’ het onderdeel ‘P-Direkt app’. Volg daar de instructies op.

Heeft u vragen of suggesties?
Neemt u dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina of neemt u gerust contact op met het contactcenter.

P-Direkt app SamsungS5&iPhone5