Sylvia Bronmans nieuwe directeur SSC-ICT Haaglanden

Sylvia Bronmans wordt de nieuwe directeur Shared Service Centrum ICT Haaglanden bij het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in per 1 december 2014.

Sylvia Bronmans is op dit moment directeur van P-Direkt, het Shared Service Center HRM dat onder haar leiding de afgelopen jaren in goede samenwerking met de ministeries succesvol is opgebouwd. P-Direkt is onderdeel van het DG Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Tevens was Sylvia in 2014 kwartiermaker Nationaal Commissaris Digitale Overheid.

Sylvia is een ervaren overheidsmanager die sinds 1992 vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in verschillende managementfuncties werkt. Voordat zij in mei 2007 verantwoordelijk werd voor de ontwikkeling van P-Direkt, was zij directeur ICT. Zij realiseert complexe ICT-gebaseerde vernieuwingen in de rijksdienst met oog voor het resultaat, de organisatie en de mensen.

Sylvia studeerde Arbeids-, Organisatie- en Sociale Psychologie aan de Rijks Universiteit Utrecht en Vrije Universiteit Amsterdam, deed een Masteropleiding Changemanagement bij het SIOO en volgde een managementopleiding aan de businessschool INSEAD. Zij begon haar loopbaan als consultant bij Stichting Grote Broer en werkte bij de AbvaKabo in de wetenschappelijke beleidsstaf.

Sylvia Bronmans