De P-Direkt app vanaf nu beschikbaar voor 5.306 BZK medewerkers

Vanaf vandaag is de P-Direkt app beschikbaar voor medewerkers van BZK. Zij hebben hierover een persoonlijke e-mail ontvangen.

De P-Direkt app, altijd en overal personeelszaken bij de hand.

Met de P-Direkt app kan de rijksambtenaar vanaf nu via de smartphone zijn personeelszaken nog sneller zelf regelen. Zo kan hij eenvoudig zijn verlofsaldo checken, verlof registreren en zijn persoonlijk verlofoverzicht bekijken. Daarnaast kan hij een overzicht met meldingen en belangrijke data raadplegen. De app is op een veilige manier altijd en overal beschikbaar. Vanaf elke locatie en op elk gewenst tijdstip.

BZK maakt als eerste gebruik van de app

De P-Direkt app wordt in fases geïntroduceerd bij verschillende rijksambtenaren. 5.306 medewerkers van BZK kunnen vanaf 30 september van de app gebruik maken. Alle andere departementen volgen de komende maanden. Iedereen die hiervoor in aanmerking komt, ontvangt hierover van P-Direkt een persoonlijke e-mail uitnodiging om de app te kunnen downloaden.

Meer weten?

Blijf op de hoogte via onze website en Rijksportaal Personeel.

Over de app