P-Direkter september 2014

4 keer per jaar versturen we onze nieuwsbrief 'de P-Direkter' om onze gebruikers op te weg helpen in onze dienstverlening.

Hierin vindt de rijksambtenaar handige informatie voor het gebruik van het P-Direktportaal en actuele informatie over de dienstverlening. Ook besteden we in de P-Direkter aandacht aan regelingen en hoe de gebruiker deze vervolgens in het P-Direktportaal kan aanvragen of registreren.

P-Direkter september 2014

Inhoud P-Direkter september 2014

Heeft u binnenkort uw personeelsgesprek? | Zelf netto salaris berekenen met simulatietool in het P‑Direktportaal | Betaaldata van uw salaris in 2014 en 2015 | Aanvullende vergoeding woon-werkverkeer wordt automatisch uitbetaald | Kent u deze knop? | Binnenkort verwacht: de P‑Direkt app | Kent u de PAS-regeling? | Rubriek van de lezer