P-Direkt-CIO Astrid Zwiers kandidaat voorzitter VNSG

Astrid Zwiers, chief information officer (cio) van P-Direkt, is kandidaat om Tonnie van der Horst op te volgen als voorzitter van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG).

Astrid Zwiers

Het bestuur draagt haar voor op de komende algemene ledenvergadering die in november plaatsvindt. Zwiers zit sinds eind november vorig jaar al in het bestuur en heeft de portefeuille Internationale Samenwerking. Van der Horst blijft nog wel een adviserende rol spelen bij de VNSG, omdat hij in 2014 nog voorzitter is van de internationale koepelorganisatie Sugen.

De 42-jarige Zwiers is chief information officer van P-Direkt, het shared service center voor personeelszaken van de rijksdienst. Daarvoor werkte zij bij Pink Elephant, PinkRoccade en het ministerie van Financiƫn.

Lees meer op Computable