Werken bij P-Direkt

P-Direkt is dé HR-dienstverlener van de Rijksoverheid. Voor bijna 140.000 medewerkers van ministeries en andere overheidsorganisaties bieden wij een breed pakket aan diensten op het snijvlak van HR en ICT. Met onze innovatieve technologie kunnen medewerkers en managers van de Rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal. Jaarlijks verwerken wij ruim € 9,7 miljard aan personeels- en salariskosten.

Ons verhaal

P-Direkt is in 2007 ontstaan uit de behoefte aan één organisatie die zorgt voor de totale personeels- en salarisadministratie van het Rijk. Door P-Direkt hoeven ambtenaren zich geen zorgen te maken over iets – oh zo belangrijks – als hun salaris en andere HR-gerelateerde zaken. Zo maken wij het mogelijk dat mensen die voor het Rijk werken zich kunnen richten op hun eigen belangrijke taken. Op die manier werken wij voor het publiek belang en dragen we bij aan het beter maken van ons land. Ons doel: onze klanten kunnen erop vertrouwen dat zaken bij ons op orde zijn en gebruikers kunnen gemakkelijk zelf hun verzoeken inregelen. En áls ze ons nodig hebben, zijn wij bereikbaar en kunnen onze professionals direct helpen. Op ons kunnen ze rekenen!

Bij P-Direkt werken inmiddels ruim 800 medewerkers, verspreid over drie locaties: Den Haag, Zwolle en Bonaire. Gezamenlijk vormen wij één P-Direkt. 

Beeld: ©P-Direkt

                                        Betrouwbaar, efficiënt, klantgericht en innovatief. Dát is P-Direkt.

Onze mensen maken het verschil

We willen ervoor zorgen dat iedereen die bij ons werkt, zin heeft om naar het werk te gaan, met plezier aan het werk is, en met energie weer naar huis gaat. Vanaf de eerste dag dat je bij P-Direkt bent, hoor je erbij. We zijn trots op ons werk; op wat we doen en hoe we het doen. Ook voelen we ons gewaardeerd om onze inzet en om wie we zijn. We nemen onze verantwoordelijkheid, maken gebruik van ieders talent en waarderen elkaars aandeel. We krijgen kansen om ons te ontwikkelen. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met onze individuele wensen en behoeften.

Het P-Direkt van morgen maken we samen. Sluit jij bij ons aan?

Nieuwe collega

Herken jij je in onze kernwaarden betrouwbaar, efficiënt, klantgericht en innovatief? En wil jij je verder ontwikkelen binnen een organisatie die kijkt naar wat jij nodig hebt? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Bekijk onze vacatures op Werken voor Nederland.nl.