Informatie over uw personeelszaken

Het contactcenter van P-Direkt helpt u graag als u vragen hebt over uw personeelszaken of over het gebruik van het P-Direktportaal. U kunt uw vraag telefonisch of per e-mail stellen. Wilt u ons mailen? Let er dan op dat wij u alleen kunnen helpen als u mailt vanaf uw zakelijke rijksoverheidaccount.

Mailt u vanaf een gmail-, hotmail- of ander privé-mailadres? Dan kunnen wij uw mail helaas niet in behandeling nemen.

E-mail

contactcenter@p-direkt.nl

Telefoon

Op werkdagen is het contactcenter bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur op telefoonnummer 088 0200 800. Bent u in het buitenland? Bel dan 00 31 88 0200 800.

Chat

Voor vragen over de processen Personeelsgesprekken, Inloggen, Vaste vergoeding woon-werkverkeer en Verlof (verlof registreren, jaaroverzicht verlof, compensatieverlof corrigeren, zwangerschaps- en bevallingsverlof, PAS-verlof, adoptie- en pleegzorgverlof, bevallingsdatum registreren en teamkalender), klikt u op de chatknop aan de rechterkant in het P-Direktportaal. Chatten met P-Direkt kan op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.

Suggestie/klacht

Wilt u een suggestie geven ter verbetering van of een klacht indienen over de dienstverlening van P-Direkt? Dan kunt u ook gebruikmaken van  e-mail - contact in het P-Direktportaal. U moet hiervoor wel ingelogd zijn op uw werkaccount (Digitale Werkplek Rijk).