RADIO: Webinar digitale toegankelijkheid

Op 22 september organiseert de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) een webinar over digitale toegankelijkheid. Vanaf 23 september moeten álle websites van álle overheidsinstanties voldoen aan de wettelijke verplichting. Zijn wij er als overheid klaar voor? Voldoet de website van uw organisatie aan de wetgeving? Heeft de website van uw organisatie al een verklaring?

Alle overheidswebsites moeten aan de wettelijke verplichting voldoen. Maar na de verplichtingsdatum 23 september is het niet af, maar begint het pas.

Webinar digitale toegankelijkheid

In de webinar over digitale toegankelijkheid is Larissa Zegveld, voorzitter Forum Standaardisatie en directeur van Wigo4it, één van de sprekers. Zij praat met experts Raph de Rooij (Senior Beleidsmedewerker van Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en Han Zuidweg (Adviseur bij Forum Standaardisatie over digitale toegankelijkheid). Zij bespreken het volgende:  Waarom is digitale toegankelijkheid nodig? Wat is het beleid en de verplichting? Hoe gaat het in de praktijk? Een mooie samenvatting voor beleidsmakers en bestuurders, net voor de deadline van 23 september.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link.

Slechthorend of doof?

Bent u slechthorend of doof en wilt u het webinar volgen? Neem dan contact op met RADIO, door te mailen naar radio@rijksoverheid.nl.