Lancering P-Direkt app

De uitrol van de P-Direkt app is gestart. De komende maanden kunnen verschillende rijksambtenaren gebruik maken van onze nieuwe app. Lees hieronder meer:

De P-Direkt app, altijd en overal uw personeelszaken bij de hand.

Met de P-Direkt app kan de rijksambtenaar vanaf nu nog sneller zijn personeelszaken regelen via de smartphone. Zo kan hij eenvoudig zijn verlofsaldo bekijken, verlof registreren en zijn persoonlijk verlofoverzicht bekijken. Daarnaast kan hij een overzicht met meldingen en belangrijke data raadplegen. De app is op een veilige manier altijd en overal beschikbaar. Vanaf elke locatie en op elk gewenst tijdstip.

P-Direkt app iPhone5 & SamsungS5

Beschikbaarheid

De app komt gedurende de komende maanden beschikbaar. De P-Direkt app is voor nu bruikbaar voor rijksambtenaren die momenteel hun verlofzaken regelen via het P-Direktportaal, zij worden hierover persoonlijk geïnformeerd wanneer de app voor hen te gebruiken is.

App in app concept

De P-Direkt app is gebaseerd op een app in app concept – wat betekent dat er later nieuwe functionaliteiten (mini-apps) toegevoegd worden aan de app. We blijven deze app continue ontwikkelen en uitbreiden. Zo willen we diverse personeelszaken die men normaal gesproken via het P-Direktportaal raadpleegt en regelt beschikbaar maken voor deze app. Zodra dat gebeurd is, kan de gebruikersgroep ook uitgebreid worden.

Nieuwsgierig?

Neemt u dan gerust een kijkje op de pagina over onze app.